Romantic Greenhouse

Drivhus med morgendug

Romantisk Drivhus for mine forældre.

Drivhuset er placeret ud mod marker og skove i det fjerne. På den anden side dannes en lille kampestens niche op mod bakken. Det murrede orangeri er isoleret og kan bruges til at stille frugtkasser, planter der ikke må få frost, redskaber, et pottebord og nogle gange en hængekøje-stol. Huset er bygget med sprosser og glas fra et gammelt gartneri, der er blevet renset for maling og snavs. Teglen er fra et lokalt teglværk. Alle beslagene er specialfremstillet i rustfrit stål, så de ikke ruster i den store luftfugtighed. I taget er der automatisk åbnende vinduer der sammen med luftindtag gennem rør der ender i den slyngede indermur sørger for cirkulation når det bliver for varmt. Drivhuset mangler stadig den inderste slyngede mur der afslutter bedene mod fliserne. Derfor står alle planterne i potter.

Drivhus og murret orangeri

Potteplanter på murpalle

Pottebord

Kig ind til lystpladsen med vinranker

Orangeri med hængekøjestol

Tomatplanter i drivhus

Selvåbnende vinduer

Taget i skumringen. De gamle ruder har ujævn tykkelse. Taget i skumringen. De gamle ruder har ujævn tykkelse.

Drivhus med agurker og blomster

Drivhusbed med indermur

Dør til orangeri