Forest restaurant

Restaurant-greenhouse for 'Stedsans in the Woods'

Deep in the forests of Sweden. A restaurant immersed in the woods. The thin steel structure blends in with the surrounding nature. Passing from the outside to the inside via the wide glass gates on the forest floor, the forest continues inside. The trees grow through the roof... You are sitting in the forest. A shelter to enjoy the scenery of the forest and the rituals of eating together, the cooking, the smells the sounds, surrounded by nature in a luxerious setting.

Et fortryllende sted midt i den svenske skov: "Stedsans is a lifestyle lab, creating solutions for a truly sustainable and happy/luxurious life, reconnected with nature." Stedsans

Alt text

Skoven

Restauranten ligger i en lys bøgeskov, hvor årstidernes skiften vil opleves stærkt. Forårets lyst grønne nyancer, sommerens mættethed, efterårets flammer og vinterens nøgne silhuetter. Huset ligger ud til en stor sø hvor der er mulighed for at nyede udsigten og tage en tur i sauna. Langs søen, lidt gemt i skoven ligger en stribe små men velindrettede hytter der er placeret, midt mellem stammerne. Den ene nat hvor jeg sov der, legede to egern tag fat i stammerne lige uden for de store vinduer. Cabins

Alt text

Glashuset

Alt text

Restauranten

See the greenhouse in 3D and VR:

Project awaiting spring to startup.

I samarbejde med Asger Risborg: Arkitekt og iværksætter Asger Risborg