Forest restaurant

Restaurant-greenhouse for 'Stedsans in the Woods'

Deep in the forests of Sweenden. Steel structure

Alt text

Skoven

Restauranten ligger i en lys bøgeskov, hvor årstidernes skiften vil opleves stærkt. Forårets lyst grønne nyancer, sommerens mættethed, efterårets flammer og vinterens nøgne silhuetter. Huset ligger ud til en stor sø hvor der er mulighed for at nyede udsigten og tage en tur i sauna. Langs søen, lidt gemt i skoven ligger en stribe små men velindrettede hytter der er placeret, midt mellem stammerne. Den ene nat hvor jeg sov der, legede to egern tag fat i stammerne lige uden for de store vinduer. [Cabins]http://www.asgerrisborg.dk/cabin.html

Alt text

Glashuset

Alt text

Restauranten

See the greenhouse in 3D and VR:

Om Stedsans in the woods... Flemming

Et fortryllende sted midt i den svenske skov... Restaurant ...

Project awaiting spring to startup.

Besøg Stedsans in the woods

I samarbejde med Asger Risborg:

Arkitekt og iværksætter Asger Risborg