Cabin in the woods

cabin in the woods by the sea

Hytte // Udhus // Gæstehytte // Anneks // Tiny House

Denne variant er 12m2 plus halvtag. Hytten kan indretes efter behov. For eksempel med kombineret soverum, opbevaring og lille køkken. Den kan bygges med forskellige indretninger og i forskellige størrelser og udformninger. Der er store vinduer mod syd-øst og syd-vest, samt glasdør.

Tagudhæng & Terrasse Hytten har stort tagudhæng og vindfang med en lille terrasse, med udsigt til haven.

Hytten er på mange måder en prototype på hvordan jeg tænker at arbejde med bæredygtige konstruktioner og materialer.

Hytten er bygget af træ, hele vejen igennem, uden brug af syntetiske membraner. Loft, vægge og gulv er isoleret med træfiber og afsluttet med parafinimpregneret træfiberplade som undertag og i stedet for vindpap i vægge. Loftet er pudset med strå-armeret ler og et tyndt lag hvid finpuds. Huset er således opbygget af materialer der har et minimalt CO2 aftryk og kan gå i et med naturen ved endt livscyklus. Men inden da kan det selvfølgelig skilles ad og genanvendes, da træskelettet er skruet sammen, og let kan ombygges eller skilles ad og genanvendes. der er i harmoni med naturen opbygget som naturlig åndbar og klimaregulerende konstruktion. Der er selvfølgelig også brugt forholdsvis lille andel af galv. stål beslag og skruer, Alu-tagfod og tagpap til taget. Strategien er at anvende så små mængder af disse materialer, så muligt. Og kun hvor de har nogle egenskaber der kan supplere træet.

Jeg vil også gerne tegne en hytte til dig, efter dine ønsker og drømme. Bare ring.

Detalje Detalje

Detalje Detalje

På tur for at hente ler i grusgraven. På tur for at hente ler i grusgraven.

Lerklumper Lerklumper

Flere biller på vej.

EN Cabin in the woods by the sea. 12 m2 Cabin with a terrace.

Call me to have your own cabin designed and built after your needs and dreams.